Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är aldrig ensam

Tillsammans är vi starka
Vi kan bryta ett mönster
Krama mig hårt
Släpper dig aldrig
Du är aldrig ensam

Ring mig vi kan prata
Ska lyssna på dina problem
Skrik på mig
Kan torka dina tårar
Du är aldrig ensam

Vi ska slåss tillsammans
Allt löser sig
Finns här för dig
Om du släpper in mig
Du är aldrig ensam

Då jag aldrig sviker
Så ta min hand
Släpper aldrig taget
Vi ska klara det här
Du är aldrig ensam

Du kan lita på mig
Ger aldrig upp
Tillsammans är vi starka
Låter dig aldrig gå
Du är aldrig ensam




Fri vers av Lidde
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-22 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde