Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicket

ögonblicket
jag såg henne
all tvivel om kärlek
krossades
ögonblicket
då allt kändes rätt
alla bekymmer
försvann
ögonblicket
jag föll
likt fallet från en klippa
hejdlöst

kommer hon att fånga mig

- kärlek vid första ögonkastet




Fri vers av Lost in Thought
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-22 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lost in Thought
Lost in Thought