Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
PSALTAREN 91:1


HETTAN

hettan har blivit min fiende

den suger ur mig all must

fast det var den jag såg fram emot

när isen täckte vår kust

skuggan är min allierade

havsvindens fläkt likaså

men den Allsmäktiges skugga är

alltid den bästa ändå

 

LARZ GUSTAFSSON 21/5 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2018-05-22 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP