Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STILLA DAGAR PÅ STAN

stilla dagar på stan

kungen av sin divan

hänger åldrad och trött

tyngd av tankar han fött

hundrafemtio två

är en farlig nivå

trycket stiger igen

bråkar som bill & ben

 

 

sirapsdagar som går

denna försommarvår

mönstret upprepar sig

det som skapats av mig

var finns nu min kamrat

som är proppfull av prat?

förmiddagen är stum

i ett sömnigt centrum

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/5 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2018-05-22 13:37



Bookmark and Share


  Niliboy
Fint Larz!
2018-05-23

  Bodingen VIP
"sirapsdagar som går", jäpp, sitter som en smäck.
2018-05-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint formulerad vardagsdikt i bra rim, med en ton av trötthetens leda.
2018-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP