Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarregn

Jag ser regnet kliva ur sin vinterskrud
nu har det blivit något annat
klätt sig i sommarens temperatur
här kan jag inte stanna
Jag öppnar dörren och går ut




Övriga genrer av Fern
Läst 171 gånger
Publicerad 2018-05-22 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fern