Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Non sens måste det vara när det pokar på


Ingentingeling

Ingenting spelar någon roll.

Var och en spelar sin roll.
Ingen spelar alla roller.
Är det bara rollspel?

Vad spelar då allt för roll?
Någon spelar väl sin roll.

Något spelar väl roll.

Rockens roll?

Skydda mot kyla!

Cool!

 

Är allt en cool roll?

 

Har du en cool roll i alla väder?

 

Är allt en cool roll?

 

Cool!
Skydda mot kyla!
Rockens roll?
Något spelar väl roll.


Någon spelar väl sin roll.
Vad spelar då allt för roll?

Är det bara rollspel?
Ingen spelar alla roller.
Var och en spelar sin roll.

Ingenting spelar någon roll.

 

 

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-22 18:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lon Nol spelade en roll.
En osympatisk sådan i och för sig, men dock en roll. Som marionett.
2018-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP