Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gångar



En sten, två datum

Gapet som fyller sig självt

Bortom tystnaden




Bunden vers (Haiku) av DavidM VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-05-22 19:40



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Gravstenen som fångar livet.
En gång där någon vilar.

Du lyckas verkligen fylla orden med mening.
Bra skrivet.

2018-05-23

  Terapipoeten
Du har en förmåga att få igång mina tankar...
Det där gapet!
Strålande poesi!
2018-05-23

  Nils-Robert
En verklighet vi alla kommer att möta.
2018-05-23

    Elisabeth Nilsson VIP
I få ord skriver du sorg och saknad, på ett strålande sätt.
2018-05-23

  Janina Kaminska
Starka, berörande, tänkvärda ord.
2018-05-23

  Marita Ohlquist VIP
Blir berörd av din Haiku...lite blank i ögonvrån!
2018-05-23

    ej medlem längre
Det finns ett helt liv i allt det som inte sägs. Vilka gångar vi går genom tid och rum. Mycket skickligt och med en stor fingertoppskänsla!
2018-05-23

  ULJO
Sorgligt. Men en tänkvärd haiku
2018-05-23

  Classico VIP
Vacker text som berör
2018-05-22

  Solstrale VIP
Sorg i sten är aldrig kul...
2018-05-22
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP