Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset/mörkret

Allt blir vitt
Jag skriker rakt ut
Skriker men allt är tyst
Vad är det som sker?
Svårt att ta på
Att förhålla sig till
Är jag vaken?
Vad gör alla här?
Vem är du?
Hur kom du hit?
Hur hamnade jag här?
Allting gick så fort
Nu blir det mörkt
Svårt att se
Urskiljer konturer i grått
Måste va vaken
Säg något
Berätta
Snubblar på orden
Mummel
Det går inte

Sanningen går förlorad om jag somnar




Fri vers av Nihil
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-22 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nihil