Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet att du är där i universums spår.


stjärnhimmeln finns där
och evigheten
den hänger liksom i luften


men det är inget vi tänker på
när vi jagar genom dagarna
klagar över postnord
och kastar i oss lunchen


ena stunden fanns du här
och nästa inte
men stjärnorna du vänder blicken mot
kan ha slocknat för länge sen



jag vet att du finns där
i universums spår













Fri vers (Fri form) av Tove Meyer VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2018-05-22 21:57



Bookmark and Share


  Änglaögon
Så förtröstansfullt, mitt i vardagen.
2018-08-16

  Magica VIP
Vackert!
2018-07-23

  tuss
Har inte varit inne på din sida på över 8 år. Men landade här i dag och är så tacksam. Så vackert att du finns kvar i universum! Du är fantastisk!
2018-06-21

  Janina Kaminska
Magisk, målande hoppfull.
2018-05-23

  Aisha VIP
mycket vacker text..
mycket andligt och ändå med båda fötterna på jorden...
hoppfull!
Tack!
/A
2018-05-23

    ej medlem längre
Förtröstansfullt som ett vingslag i universum. Vilken fin text med det jordnära som ses i skenet av universums oändlighet.
2018-05-23

  DavidM VIP
Vackert alster som öppnar upp sinnena.
2018-05-22

  walborg
Väcker min andlighet att läsa Dina ord
2018-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP