Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Uppdaterade medlemsvillkorI och med att den nya dataskyddsförordning ersätter den tidigare personuppgiftslagen, och börjar gälla den 2018-05-25, har poeter.se uppdaterat sina medlemsvillkor. Det gäller främst stycket som behandlar personuppgifter. 

Du hittar poeter.se medlemsvillkor här >>

Poeter.se har alltid satt användarens integritet främst. Vi sparar ingen onödig information om dig som medlem och vi lämnar aldrig vidare personuppgifter till en tredje part.  

De personuppgifter som poeter.se tar in från sina medlemmar är endast till för att skapa en kraftfull och enkel tjänst och en trygg upplevelse för dig som medlem. Mycket utav de uppgifter du anger på poeter.se är frivilliga, valbara och kan själv ändras. Du har alltid rätt att begära ut, få dina personuppgifter korrigerade eller borttagna från poeter.se.  

När du skapar ditt konto anger du en e-postadress. För att säkerställa missbruk av ditt konto sparas den IP-adress du loggar in. Genom att använda poeter.se sparas din interaktion med sidan, dina texter, kommentarer, inlägg, vilka texter du läser, applåderar, bokmärker och vilka sidor du besöker. Om du gör en beställning av medlemskap eller annan vara på poeter.se lämnar du dina leveransuppgifter. Du har själv valet att lagra din identitet hos poeter.se för att kunna stärka ditt kontos identitet.  
Blogg (Poeter.se) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 2015 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2018-05-22 22:40Bookmark and Share


  aol
Bra där känns bra,
2018-08-23

  tankeverk
Poeter.se har alltid satt användarens integritet främst. Vi har <b> aldrig sparat information som inte du haft vetskap om <\b> och vi <b> har aldrig lämnat <\b> vidare <b>några<\b> uppgifter till en tredje part.

hur är tidsandan i datorvärlden? eller rättare hur var den? har GDPR förändrat något?

vive la poetri!


2018-08-22

  Rosen VIP
känns tryggt
2018-06-30

  Lottie Ålhed VIP
Tack för info...
2018-06-19

  Solstrale/ Eva Åberg VIP
Mycket bra! Tack!
2018-06-18

  Sten Wiking VIP
Tänk om kriminella nätverk nästlar sig in hos poeterna,med falska Id !
2018-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt.
2018-06-04

  DominiQueen VIP
Uppfattat. Tack.
vänlig hälsning
DominiQue
2018-05-25

  Evelyn F Möller VIP
Tack red. för att ni gör denna plats så trygg och härlig att vara på...
2018-05-25

  Stay Golden VIP
Jag är glad att Poeter.se värnar om mina personuppgifter & att de vid kontakt kan korrigera lagrade uppgifter åt mig för att ytterligare stärka detta skydd. <3


2018-05-23
  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
Kritikerrosor
För er som är intresserade av att ge och få djupgående kritik.

Vad tycker du?
Medlemsundersökning på poeter.se om publiceringskategorier och allmänna frågor kring klimat, funktioner och aktiviteter.

Om medlemmarna redaktionen och reglerna
Klimatet är viktigt för alla. Även det här på poeter.se. Vi vill att alla medlemmar hjälper oss att sköta poeter.se på bästa sätt så poesin får stå högst på listan!