Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Uppdaterade medlemsvillkorI och med att den nya dataskyddsförordning ersätter den tidigare personuppgiftslagen, och börjar gälla den 2018-05-25, har poeter.se uppdaterat sina medlemsvillkor. Det gäller främst stycket som behandlar personuppgifter. 

Du hittar poeter.se medlemsvillkor här >>

Poeter.se har alltid satt användarens integritet främst. Vi sparar ingen onödig information om dig som medlem och vi lämnar aldrig vidare personuppgifter till en tredje part.  

De personuppgifter som poeter.se tar in från sina medlemmar är endast till för att skapa en kraftfull och enkel tjänst och en trygg upplevelse för dig som medlem. Mycket utav de uppgifter du anger på poeter.se är frivilliga, valbara och kan själv ändras. Du har alltid rätt att begära ut, få dina personuppgifter korrigerade eller borttagna från poeter.se.  

När du skapar ditt konto anger du en e-postadress. För att säkerställa missbruk av ditt konto sparas den IP-adress du loggar in. Genom att använda poeter.se sparas din interaktion med sidan, dina texter, kommentarer, inlägg, vilka texter du läser, applåderar, bokmärker och vilka sidor du besöker. Om du gör en beställning av medlemskap eller annan vara på poeter.se lämnar du dina leveransuppgifter. Du har själv valet att lagra din identitet hos poeter.se för att kunna stärka ditt kontos identitet.  
Blogg (Poeter.se) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 1939 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2018-05-22 22:40Bookmark and Share


  aol VIP
Bra där känns bra,
2018-08-23

  kojiho
Poeter.se har alltid satt användarens integritet främst. Vi har <b> aldrig sparat information som inte du haft vetskap om <\b> och vi <b> har aldrig lämnat <\b> vidare <b>några<\b> uppgifter till en tredje part.

hur är tidsandan i datorvärlden? eller rättare hur var den? har GDPR förändrat något?

vive la poetri!


2018-08-22

  Rosen VIP
känns tryggt
2018-06-30

  Lottie Ålhed VIP
Tack för info...
2018-06-19

  Solstrale/ Eva Åberg VIP
Mycket bra! Tack!
2018-06-18

  Sten Wiking VIP
Tänk om kriminella nätverk nästlar sig in hos poeterna,med falska Id !
2018-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt.
2018-06-04

  DominiQueen VIP
Uppfattat. Tack.
vänlig hälsning
DominiQue
2018-05-25

  Evelyn F Möller VIP
Tack red. för att ni gör denna plats så trygg och härlig att vara på...
2018-05-25

  Stay Golden
Jag är glad att Poeter.se värnar om mina personuppgifter & att de vid kontakt kan korrigera lagrade uppgifter åt mig för att ytterligare stärka detta skydd. <3


2018-05-23
  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
Årets antologi - poeterna presenteras!
Det är med glädje vi nu kan presenterar de utvalda deltagarna till årets antologi. Vi är mycket glada för den stora responsen i år. Temat för i år har legat varmt om hjärtat. Vi som läst alla bidrag vill framföra att årets bidrag har hållt hög kvalité

Decembertävling Nr 2
När tredje ljuset brinner är snart Lucia här hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär

Decembertävling
Midvinternattens köld är hård, stjärnorna gnistra och glimma. Alla sova i enslig gård, djupt under midnattstimma. När nu årets sista månad har kommit och decembermörkret har gjort sitt intåg tänkte vi från poeter.se sida räkna ner till jul, ledighet el