Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människoliv förgås förstörs och förintas för evigt

Läste att det kommer att bli en
våldtäkts-sommar och inte blir
man förvånad över detta pågående
ständigt hörs det om våldtäkter
något har blivit helt galet
något har gått totalt snett
och inte verkar det bli bättre..
stackars tjejer kvinnor och pojkar män
för det är inte bara det feminina könet
som blir utsatt och sexuellt påhoppade
även sextrakasserierna har ökat enormt
att inte politiker står upp med kraft
och går emot denna otäcka ökning
är för mig en gåta och så oansvarigt
de vet vad som händer i landet
men bryr sig inte utan står bara
och babblar på en massa flosker
massa val-löften som så vanligt
inte kommer att infrias
prata är mycket lätt och det är
de så duktiga på att göra
de rent ut sagt ljuger folk
mitt upp i ansiktet!
medan människoliv förgås
förstörs och förintas för evigt
hur kan detta bara få fortgå
utan att något radikalt görs!?!
det står klart att lagöshet råder
att det verkar vara fritt fram
att göra som man vill och lite till
mitt lilla fosterland är så förstört
den vind som idag blåser över är
så hemsk att man känner den ända
in i märg och ben och jag sägar bara:
stackars alla som blir utsatta för attacker
alla snälla fogliga laglydiga tillmötesgående
som tar ansvar som betalar skatt o.s.v
de behandlas så illa utav politikerna
hjälp finns knappt på kartan att få
tacksamhet för allt de gör är det tyst om
stället är det bara en massa krav
massa måsten massa förväntningar
diktaturpiskan viner över folks huvuden
medan skatterna skenar i höjden!
ondskan är verkligen på krigsstigen
den som har öron hör den som har ögon ser
jag fortsätter stå upp för sanningen och ber..






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-23 09:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mitt hjärta gråter.
2018-05-24

    Runsaasti täytettä
Yttrandet, från en person inom polisväsendet, om en kommande våldtäktssommar dementerades som väntat snabbt av en chef inom samma polisregion.
Skademinimering till varje pris.
2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP