Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion

Detta är bara en reflektion
Men är livet alltid så bra?
Hur många som helst vill härifrån varje dag
Vi lever genom en massa skit
Men gud ger oss inte någon kompensation
Ibland vill man bara dra
Men man måste vara påmind att inte ge upp efter varje bakslag
Om du mår så dåligt, här drick lite sprit
Imorgon mår du som skit

Men idag är du kung
Kom ihåg att ingen vill se dig dö ung




Bunden vers av Inget "Anonym" Namn
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-22 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inget "Anonym" Namn