Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blå

 

 

morgon, vi älskar

den stilla himlen åter

smekande, vindpust




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-23 06:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vackert väder
är soliga kläder
ljuset vi behöver
för alla liv framöver


bra
2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP