Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIKU 23.05.18

känslolös väntan
klibbig skönhet tillverkar
nätarbetaren

© Bosse 23 maj 2018.




Bunden vers (Haiku) av Bossepoet från Österbotten
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-23 07:34



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Spindeln väver ser jag! ;)
2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten