Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid för att döda


Tid för att äta denna köttiga föda

Äta eller ätas

Djungelns lag

Men vilken börda

Inte så lätt välja alla gånger

För ska vi alla inte bara bli veganer och leva på gröda

istället

Det är den stora frågan när det är dags för att döda

För vem vill utdela det första hugget

Du kanske?

Ken Cassel
23/5-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-23 07:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det verkar som om fler och fler vill leva grönt nu för tiden...och är det inte så att om man vill äta kött så måste man kunna tänka sig att själv döda för att få det...tänkvärt...
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel