Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tårar i mina ögon

dansar jag fram mera ledsen än glad
efter att min älskade flickvän gjorde slut med mig idag
Vilket inte känns så bra
För det är som om hon har slitit ut mitt hjärta
ur min kropp och kastat det till krokodilerna
Vilket har gjort mig jätte svag
Ja, för det gör så jätteont att jag inte vet vad jag ska
göra mera än att gråta och dansa i hopp om att det ska
stilla min smärta
Men vad vet jag om det hjälper?!

Med tårar i mina ögon!

Ken Cassel
23/5-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-23 08:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sorgligt...men som man säger att mister du en finns det tusen andra...fast det hjälper nog inte för stunden...
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel