Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kvinnans sexuella lust, på rim. Blev inspirerad av att lyssna några minuter på radions P1. Numera skall det heta 'dyna' om kvinnors sexuella upphetsning, som en sorts motsvarighet till erektion, svullnad hos mannen, även ju hos kvinnan.


X som i 6 - rimligt sett




Känner du dig som en dyna
det hettar till litet överallt i hyna
går som ett rus i hela dej
ros och kli kommer till var tjej

du värmer likt ett element i hetta
tänk äntligen finns ord för detta
fenomenet har funnits ett tag
så länge som kvinnan varit ett jag.




(Dyna kan påminna om något
som sitter nålar i eller på.
Det kan även påminna om ord som
dynamo, dynamit eller dyningar...)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-23 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP