Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD ÄR MENAT MED EN SOLSKENSKRAM

 

jo jag ville för dig

illustrera det i mig

som gläder i sig

jag är en solig tjej

 

i mitt liv har alla

som mig där mött

detta mig kalla

solstrålen aldrig trött

för mig känns det sött

 

tänk att alla ser mig som glad

ja de tycker jag är det var eviga dag

de beskriver mig som ett vandrande leende

med ögon som glittrar i allt av livets skeende

 

men som den människa man är

stöter vi ibland på massa olika besvär

jag har bitvis mött svärta och mörker här

till och med har den slagit den jag hållit kär

därför med mitt leende säger jag viss misär

men titta jag har gått vidare ifrån allt det där

 

mitt leende speglar den inre sol jag har

ljuset har stått mig bi i alla mina dar

så därför slutar jag aldrig nej

att dela solskenskramar till dig

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-05-23 08:45



Bookmark and Share


  Landsfiskalen
" så därför slutar
jag aldrig nej
är helt i min smak! "
2018-05-24

  Fulbergarn
, skön dikt med viss svärta, bilden är bra tänkt

Solsken till dig från mig
2018-05-24

  Niliboy
Åh, va fint, ja se glädjen sitter i grunden å när den bär blir poeten lycklig!
2018-05-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det är konstigt att man får kritik för sin glädje. Fortsätt skratta och le!
2018-05-23

  Quasimodo
Härlig och fint i det du delar med dig av!
2018-05-23

  Marita Ohlquist VIP
Härligt med leenden och solskenskramar!
Skattefria förmögenheter!
2018-05-23

  Öknens Ros VIP
en solskenskram för att du delar med dig av din glädje! :)
2018-05-23

  Poeten Salvador VIP
Sorger har alla, men är man glad till läggningen är de lättare att hantera
2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP