Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET BRINNER



går längs stranden
barfota
solen är avklädd idag
sträcker ut sina armar
håller fram en ljusblå kappa
kantad med vitt svandun
se hur det brinner bland
molnbergens toppar
små lågor av lysande guld

Passa på och var ute när solen skiner
tanka vita miner
det behöver vi inför hösten och vintern

Ta fikapaus lutad mot en solvägg :)




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-23 08:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2021-11-13

  morgonstjärna VIP
ska ut även om det mulet är kolla garden kramis <
2021-06-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP