Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet

 

 

din hand på min rygg

din blick i min blick

hudens törst 

kan bara 

släckas av dej




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 185 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-23 09:51



Bookmark and Share


  Fulbergarn
som sången går "Only You"
2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik