Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker att alla människor borde försöka ge sig på att skriva en kär och galen text. Det skulle bara göra dem gott, vill jag tro...


KÄR OCH GALEN

Jag tror att jag håller på och bli kär igen
Det var ju ett tag sen sist nu
Kär i en kvinna och sedan länge riktigt god vän
Måste bara ha blivit helt tokig
Har inte sagt det till henne än
Vet inte hur hon kommer att ta det
Kanske hon bara flyr fältet för att aldrig mera vilja
se mig igen
Men själv så är jag bara kär och galen
Så det är en risk som jag får ta
Men det är klart att jag hoppas att det ska bli
hon och jag en vacker dag då mitt hjärta för henne
är så otroligt svagt

Jag tror att jag håller på och bli kär igen
Kär och galen...

Ken Cassel
23/5-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-23 10:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man brukar ju säga att kärlek kan övergå i vänskap, men inte vänskap i kärlek...men man vet ju aldrig...
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel