Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just idag!

Lite mulet idag, inte alls samma värme.
Kanske också för tidigt för det +26.

Håller på att sätta plant i lådor och urnor.
Sallad, rädisor och dill på friland.

Jordgubbslandet ser bra ut efter att maken rensat det.
Han har egna såkragar med morötter och rödbetor.

Småfåglar i alla holkar, de matar för fullt nu.
Kaffe på altanen med utsikt över sjön känns bra.

Det är gott att leva!




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-23 10:18



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Så väl tänkt och skrivet, ja !
2018-05-28

  Marita Ohlquist VIP
Livsglädje och odlarglädje i skön förening!
Bara att ta till vara och njuta av.
2018-05-23

  Öknens Ros VIP
"Det ska va' gött att leva".
Lycka till med växter och plantor!:)
2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP