Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statua

frusen står isstoden
med sitt hjärta
ett hålrum
fylld med längtan

vatten allt blir vatten
av värmechocken
med beundrarnas
glödande hetta

ditt tomma svikna hjärta
fick jag i gåva
strödde det för vinden

© Bosse 23 maj 2018.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-23 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten