Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rimmad dikt


0CH INGA SVAR

Det är så mycket
man ej begriper
av allt som händer,
av allt som sker.

Och hur man grubblar,
och hur man tänker
blir bara frågorna
fler och fler.

Ingvar Björkdahl
Mariestad




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-23 11:06



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Det som är problemet
Med världen är att de
"kloka" tvekar mellan
Olika alternativ.Medan
de dumma alltid är så
Tvärsäkra på sin sak?
2018-07-08

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det stämmer så bra...
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl