Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fågel Fisk eller Mittemellan. Vad fladdrar till i ögonvrån?


Aldrig, om jag inte får vingar!

Vad fladdrade till?
Fågel eller fjäril?
Ett mellanting?
Fågel, Fisk eller mittemellan!
Fisk för den som fiskar och har fått napp, har fått fisken upp på land!
Fjäril är sällan stilla!
Fåglar är det oftare!
Ofta under trädens toppar, ibland under dem!
Ibland på marken!
Kan tänka sig, att fåglarna jordar sig!
Jag känner att det finns ett stort universum, som jag ibland är del av, men mest som mest är jag jordad, känner verkligen att jag hör hemma Här!
Vad är jag om jag fladdrar till?
Lär det hända?
Aldrig!
Om jag inte får vingar!




Bunden vers av Mim
Läst 232 gånger
Publicerad 2018-05-23 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim