Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kol

 

 

 

 

glöden

i det svarta

falnar 

till grå

känsla

 

 

 

https://open.spotify.com/track/2XJBHxDHgimhJ67fzpp8Ip?si=kG1t2Mk-QZqF73BSNyQ7iQk

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 236 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-23 11:29



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Härlig dikt som lämnar öppet för egna tolkningar!
2018-05-27

  Fulbergarn
Kärnfull text, känsla, och musiken sitter som smäck
2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik