Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möter

 

jag ger mig in  i dagen

inte bara

gräsklipparen

diskborsten

tvätten att hängas

 

där finns också

vindbrisen

fåglalåten

solen och svalkan

försommarvandringen

går i

en katedral av liv




Fri vers av Per Rydberg
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-23 11:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten känns godmodigt bekymrad, som en tvekan om att prata i dimma höljd och faktiskt poesi som ren dikt.
2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg