Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”the öppen Book store”en Vecka I Edinborg./Scotland Reseskildringar.


Med livet på nätet ingen rolig sak.

 

 


* * * Flickor av tvivelaktig moral i ögonen på andra kulturer
klär sig i shorts,  nu har lämnat stor stad i Stockholm, kvarter hjörtisar är borta också.

 
Gatorna i Scotland fylls av turister, skodespelt är äventyrligt  eller  förstörda av kvinnor i den tredje ålderskategorin, med hygienisk klädsel  är avskilda av stora hushållskjolar på väg till spela kricket,


Det är underförstått sviker och tycker inte om att se ungdomarnas mode år 2018
med fina, släta glitter fötter, som fortfarande verkar solidariska
 De har på sig långa byxor så att de inte ser extravaganta ut då och då  passerar en skottman i kilt kjol stark parfymerad. Då alla sort kvinnorna vänder huvudet efter honom suckande. 


Och så är det dags att berätta var du har poet kontoret för att säga vem du är?
Face bok& öppen bok handel är förvirrande med en sexig tillgivenhet.
Kapital rika ”äkta poeter” och författare tar en mini-weekend semester i Edinborg.

När pengeklientern inte flyger för tillfället för att köpa en elev, som ett tillbehör, Vän” då man besöker cafeterior tee hus där en kopp tee kostar 145 kr. Och hembackelser frestar med dofter av kanel och vanilj.


Med tankar om affärer och insinuerande sponsorernas ögon, med öppna bookmakers.
Benens position på trästolen framför
the öppen Book store  med sovrum och med breakfast  och alla nödvändiga faciliteter på "vinden".
positionen  är det som inte är tillåtet i tåg och bussar vid  öppet. här äntligen får man sita  som en öppen bok.

 



Tittar på andfåglar eller valpar som
går i hela sin prakt.

 glädjande vattenfåglarna,
 och gräsand  mammorna bär sina knoppar till det gröna gräset
som om de var uttråkad satte sig ner i gräsmattan där de stod i flodbädden
tidig på morgonen hela morgonen.

kontorsstudenter vid kanten av gröna vägar
där japanska träd skakar sina rosa blommor,
Gamla människor med pengar som har sitt kontor i sovrummet har ännu inte kommit.
att spela förmyndare till Edinburgh
och börjar spendera till sent på kvällar.




Prosa (Kortnovell) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-23 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP