Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

 

 

varje ny morgon pånyttfödd

varje morgon ny

varje andetag en gåva

livet av naturen gödd

se himlars blåa sky

jag vill livet lova

 

livets lycka mig förunnats

trots törnen på min stig

jag kämpat länge och väl

det också har förkunnats

att lycka också finns för mig

det jag känner i min själ

 

det har varit en lång resa

genom tid och rum

men resans mål jag inte nått

ibland jag råkat ut för nesa

men jag viker mig inte en tum

jag det vackraste i livet fått

 

all min ledsnad och smärta

det glömmer jag bort

nu vill jag leva och må bra

livet är inte bara svärta

livet är alltför kort

att på bekymmer öda

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-23 11:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra skrivet om livets resa!


2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP