Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort om lyssnande åhörare.


Publikum!


Ensam man stod där med lång näsa
viftandes med knubbigt ”kissfinger”,
presenterad utredning gick inte läsa
publikum hörde inte mannens sånger.

Främre bänkrad stod tom, likaså de
bakre, samtliga tomma, dock raden
sist fans en kvinna, ensam utan sned
tanke, var det i kyrkan eller Almedalen?




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-23 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje