Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusa sommarnätter

Sommarnattens stillhet
Skylös skymning
Spegelblank sjö
Surrande syrsor
Knarrande kornknarr
Solvarvets summit




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-23 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar