Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parallella samhällen

Annie Lööf från KD valtalade härom kvällen i tv

Hon talade bland annat om att parallella samhällen

och alternativa storgrupper hade uppstått i Sverige

vilket inte är bra för en sammanhållen samhällsgemenskap

Trots att jag inte kommer att rösta på hennes parti, 

så tycker jag att hon hade en stor poäng i detta




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-23 12:43



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Visst finns parallella samhällen. Det har det gjort länge. Politiker har inte tagit sitt ansvar och sett läget. Rika kommuner och vissa länder inom EU ställer sig utanför de regler som finns avseende invandringen.
2018-05-23

  Viksten
Vi har haft parallella samhällen länge i vårt land
De sittande partierna har medverkat till att klassklyftorna ökar år från år
Nu förstärks denna,obalans genom invandringen
De rika kommuner vill inte ta sitt ansvar
som vanligt
2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP