Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppmärksamhet

Du vill synas
Du vill vara bra
Du vill visa världen att du duger
Du vill inte bara vara en i mängden
Som meningslöst ställer sig i ett led
För du är störst bäst och vackrast
På sociala medier du är stjärnan
Du vill utmärka dig på alla tänk bara sätt
Din dåliga självkänsla lyser igenom




Fri vers av Lidde
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-23 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde