Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klyschor och citat

 

Klyschor och citat i mängder 

Ditt eländiga liv dessa knappast förlänger 

Nä du, du duger inte som du är 

Det vet varenda haricot vert

Kärleken övervinner inte alls allt

Visst kan du ta det med en nypa salt 

Fånga? Hur kan du ens stå ut med dagen? 

Du kanske har både sten och is i magen 

Och snälla låt bli att citera Nietzsche och Lao Tzu 

Du måste inse att inget sånt kan nånsin höja ditt IQ




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-23 15:36



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken tänkvärd och finurligt rimmad dikt du skrivit!
2018-05-23

    Lars J
Viktig och klurig dikt dessutom på rim, bra! Sedan ett rim jag aldrig sett någon använda innan, är och haricot vert :D
2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP