Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LAVA

lava flyter trögt

men brinner ändå

vet inte vad jag ska hitta på

snöskred kommer snabbt

lavinartad fart

vad äger rum innan allt är klart?

en dag i taget

det var väl så jag sa

och att citera går alltid så bra

 

LARZ GUSTAFSSON 23/5 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2018-05-23 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP