Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Den dag

den dag jag möter dig

än har jag inte gett upp

om att få lite glädje

i mitt liv

därute någonstans

finns du

som vill ta min hand

hålla den kvar

säga till mig

du betyder allt för mig

låt det inte bli en dröm

som fort försvinner

låt det bli en vacker saga

som stannar kvar

till det sista andetaget

 

anits 23 maj 2018




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-05-23 14:44



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Alla längtar vi efter närhet och kärlek..Innerligt och fint skriver du om detta!
2018-05-27

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint och längtansfullt du skriver...låt inte hoppet försvinna...
2018-05-26

  Solstrale VIP
Så innerligt att aldrig släppa hoppat och tron på kärleken! :)
2018-05-24

    Birgersdotter VIP
Så vackert!
2018-05-23

  Eva Helene VIP
Så vackert om din längtan.
2018-05-23

  Bibbi VIP
Väl fångat.
2018-05-23

  Niliboy
Va fint, tänk så mycket lättare vi pojkar har det. Jag vände mig till Filippinerna för att lösa min längtan!

2018-05-23

  Landsfiskalen
Väl och vackert! skrivet
2018-05-23

  ULJO
Så fint skrivet om längtan efter kärlek, längtan efter en sann vän
2018-05-23

  morgonstjärna VIP
så underbart du skriver
och vilken vacker bild till

kramar <3
2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP