Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.kringla.nu/kringla/objekt?referens=raa/bbr/21000001178140


BÖNANS FYR

jag borde åka ut till bönans fyr

ett äventyr fast i miniatyr

jag borde ta en buss som går ditut

och vandra fram tills landremsan tar slut

för havet är ett skonsamt element

och Gud en formidabel dirigent

jag borde resa bortom och förbi

få del av bottenhavets symfoni

 

LARZ GUSTAFSSON 180523




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2018-05-23 14:45



Bookmark and Share


  Marie Å
Gillar denna text massor.
(Och Bönans fyr är helt klart värd ett besök)
2018-05-23

  Stay Golden
Nice one ^^
2018-05-23

  Språk, hjärna!
Det ska du göra. Fyrar är gåtfulla platser. Fin text.
2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP