Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det


värmer

det är värmen man minns och arbetet

jordgubbar glass bara en ytterst liten paus

ja kanske en helt oväntad konsert också

men det var klart sedan

självgjort!




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-23 14:53



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Tänker på tillbakablickar på ett värv och en belöning, raderna ger många intryck.
2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Taly