Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam kvinna

Det sitter en ensam kvinna
på en terass
Hon smuttar på sitt vin
och tittar ut med sorgsen blick
Jag undrar vad hon ser
vimlet och vamlet
poeten och Hamlet

Solen gnistrar i hennes hår
undrar om där är
en ensam tår
där i ögonvrån
kväll efter kväll
men alltid ensam

En gång
fick jag fångat
hennes blick
det djupaste av
universum skymtade
jag där
sen dess är hon duktig
på att hålla oss isär

Är hon vacker
kanske inte
men hon fascinerar
mig

Varför sitter hon där
alltid ensam
och alltid tyst?




Fri vers av Seremia
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-23 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seremia
Seremia