Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rösta rätt!

När ropen skalla
om allt till alla:

Vad är bara retorik?
Vad är äkta politik?

Tänk till!
Tyck till!

Använd din röst rätt!
Använd din rösträtt!




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 377 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-09-03 15:41



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Ja man undrar fortfarande 2018-10-26
blev min röst hörd!
2018-10-26

  ResenärGenomLivet VIP
Svårt att veta vad som är rätt just nu...önskar att politikerna skulle sluta att bråka och gå samman för ett bättre Sverige...
2018-09-26

  Evelyn Falk Möller VIP
Ja, frågan är om min röst alls kom till sin rätt.
Din härliga lek med ord kom i alla fall helt till sin rätt.
2018-09-12

  Lars Hedlin
Men blev det rätt röst ? Det är den stora frågan just nu!
2018-09-10

  walborg
Bra!
2018-09-06

    Dan Myrbeck
Tack till alla!
2018-09-05

    ej medlem längre
Tala är silver men tiga är guld!
2018-09-04

  Anya VIP
Jag ska rösta men vet fortfarande inte på vad. Det är ett enda virrvarr.
Bra text!
2018-09-04

  Gunnel Eriksson VIP
Väl formulerad uppmaning.
Demokrati är inte given för alltid.
2018-09-04

  M.Eta
Klart man ska rösta, det är bara frågan vad som är rätt. Politikerna säger emot varann hela tiden.
2018-09-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det finns ju
ett sätt detta sätt
kanske på något
sätta sprätt...
2018-09-03

  Maria Sundelin VIP
Precis så
2018-09-03

  Rise Little One
Mycket att fundera på inför kommande valet!
2018-09-03

  Per Drysén
Rättigheten att rösta måste försvaras
2018-09-03

  ULJO
Det är viktigt
2018-09-03

  limerick VIP
Elegant vers med klok pedagogik i dessa valtider.
2018-09-03

  Marita Ohlquist VIP
Jag skall rösta, skall bli intressant att se hur det blir!
2018-09-03

  Öknens Ros VIP
absolut! en rättighet man bör nyttja.
2018-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck