Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
©Sten Wiking (Licentia)


ANMÄL SVENSKA STATEN

Rikskrim,Säpo,
Integritets och säkerhetsskydds-
nämnden
och Europadomstolen,
lär få ta hand om rötan och möglet
i folkhemmet,
som infekterar och ineffekterar
demokratin och rättsväsendet.

*
Fotnot : En expertis lokaliserar och botar
inte enbart,mögel och röta,
utan identifierar även hur det uppstår,
och sätter in ett preventivt medel för
att det inte ska uppstå igen.




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2018-05-23 16:21



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
Raus! Raus! Raus!
(Förlåt, jag var tvungen)

Dock, röta och mögel åtnjuter antagligen särskild skyddsställning i en infekterad stat, och skall vårdas och bevaras inför kommande tider om utrotningsrisk skulle föreligga.
2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP