Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek våra timmar byggt

 

Solen spirar sin dans

över sommarbrynta armar

väntar för mig

att falla däri

 

Jag reser länge min tanke

att få vilja dithän

att när du viskar mitt namn

är jag redan där

 

Hos dig må jag finna

all tidernas kärlek

när väntan sig lagt

över gläntan sin lust

kärlek och hunger

drar sina luckor för gluggen

som alltför länge varit mitt andetag

 

Nu vill jag blott

finna dig komma

ur mörkret

få resan betald

känna kyssens makt

ingen skrivning i världen

kan lossa och rasera

den kärlek våra timmar byggt upp.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-23 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP