Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTPLÅNA DE OLIKTÄNKANDE

utplåna de oliktänkande!

vi vill inte ha dem i vår mitt

utrota de oppositionella!

varför ska sånt pack få tala fritt?

näps de där som har en annan syn

gör processen kort med allihop

utplåna de oliktänkande!

gräv en massgrav, en gigantisk grop

 

LARZ GUSTAFSSON 23/5 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2018-05-23 17:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är politikernas mål och mening fast det inte får sägas högt! Falskhet rakt igenom!
2018-05-23

  Larz Gustafsson VIP
I övrigt hänvisar jag till Maritas kommentar längst ned.
2018-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Egentligen inte.
Detta handlar om de som talar vitt och brett om mångfald men som i själva verket är diktatorer.
Detta återspeglar deras verkliga, sanna väsen, som de aldrig skulle verbalisera men som de dock härbärgerar.
2018-05-23

  Viksten
Jag hoppas du är ironisk Larz

2018-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Bingo!

Tack för din kommentar!

Det finns många som med sina läppar hyllar mångfalden, men hävdar någon en åsikt som avviker från deras slår de ned på vederbörande som hökar.

2018-05-23

  Marita Ohlquist VIP
Tolkar texten som en hyllning till mångfalden!
2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP