Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd

Jag är rädd

Rädd om natten för dagen som ska komma
Rädd för att inte orka när jag måste vara modig
Rädd för att möta allas blickar och frågor
Rädd att veta det jag inte kan förklara
Rädd för mina tankar
Rädd för att vara rädd

Men mest av allt är jag rädd
för att inte kunna älska dig igen




Fri vers av clickcandy
Läst 427 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-23 18:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
rädsla är mänskligt
blev rädd och ledsen nyligen
förstod inte när en vän försvann

2018-05-23

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text!
2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

clickcandy
clickcandy