Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att försöka spegla sig i sprucket glas

Och jag lovar du tänkte på något
fast svalde orden
jag lovar att du tänkte på något
och föll i sönder
för minnesbilder kan ibland
dimma horisonten, göra himlen nattsvart
minnet är ett abstrakt begrepp
dimmiga bilder av vad vi sett
av vad som känts, av det vi vet
av det som hänt redan
och någon sa för länge sedan
att de är allt

De gånga erfarenheter, ditt arkiv, register
som formar din person och syfte
Din gestalt i händelserna, i tankarna
Dimmiga foton vi försöker framkalla
minnet är till tanken vad vi alla
kan vara för varandra
Öppna, inspirerande och varma
Oförlåtande, ångerfulla och kalla
Det är allt jag vet
Att minnet agerar diskret
men är likväl hela min personlighet




Övriga genrer av ingenallsegentligen
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-23 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenallsegentligen
ingenallsegentligen