Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omtumlande bagatell

 

 

Tänk om gör om som

om det där om handlar om

att det gör skillnad

på om du inte tänker

om blir om kanske tvärtom




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-23 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP