Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till ensamma mammor med klagande barn




vi slår på det som finns




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 327 gånger
Publicerad 2018-05-23 22:06



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
barn som vuxna...är vi arga på nån som är död, tar vi ut ilskan på den som finns till hands.
2018-05-26

    ej medlem längre
är "vi" barnen?
2018-05-26

  Mayssa
Lätt att säga saker kära Gunnar!
Jag vet hur smärtan gör en lam.
2018-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP