Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosens devis

 

 

 

njut av livet medan du kan

morgondagen kanske aldrig kommer




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-24 08:56



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
hoppas på det bästa
morgondagen kommer alltid men det händer att vi inte träffa den alltid
så njut av nuet :)
2018-05-26

  MALVAA VIP
hoppas på det bästa
morgondagen kommer alltid men det händer att vi inte träffa den alltid
så njut av nuet :)
2018-05-26

  Per Drysén
Glädjeskapande stund
2018-05-24

  Feliaxel VIP
Så sant,vi vet inte något om det som komma skall
2018-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP