Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


DEN STILLA STUNDEN

 

i en hängmatta vaggas 

på en äng få sitta still

i en famn kramas om

 

i ett ögonblick få njuta

allt vad världen skapat

av glädje och av godhet

 

den stilla stunden är

fylld av lisa för själen

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-05-24 09:17



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Precis en sådan stund, som många skulle behöva i detta stressens tidevarv. Vacker och rofylld dikt!
2018-05-24

  Valter Örn VIP
En sommarskön betraktelse med ett själfullt innehåll :)
2018-05-24

  Landsfiskalen
Denna
är väl avvägd
och vacker!
2018-05-24

  M.Eta
Sådana stunder behöver vi ibland!
2018-05-24

  Niliboy
Ja, godheten må segra liksom någon att krama!
2018-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP