Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politiker gör nu allt för att smöra folks hjärnceller

Valet närmar sig med allt snabbare steg
politiker gör nu allt för att smöra folks hjärnceller
det verkar som om de börjat vakna upp ur sin
långa flumsömn och fantasi drömmars värld
de verkar skrämda av deras nedgående spiral
de har ju själva hjälpt till att skapa fram
det samhälle som nu är på upphällning
att de inte skäms för alla handlingar
att de ens vågar börja ändra sig nu
men det är klart det är ju valår och
då börjar de tala om alla löften och
framtidsvisioner på löpande band
men de har visat vad de går för
sår man ut lögn så ska de inte
förvänta sig att sanningen ska gro
skörden blir illaluktande och möglig
hela samhället är bevis på det
sanningen skulle ha legat prio ett
då hade saker och ting sett annorlunda ut
men ni har inte följt den och nu är det för sent
med en massa smicker och allt annat klet
ni försöker åstakomma ur era förljugna munnar
jag ber om största möjliga tystnad
snart har ni ingen talan, halleluja!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-24 11:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med till fullo.
2018-05-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP